Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΜΕΤΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ

 


παραμονή μας μέσα στο μάτριξ. Να ζούμε σαν ουδέτεροι παρατηρητές, σαν μαχητές χωρίς όμως συναίσθημα. Να αγαπάμε φυσικά τους άλλους, αλλά όχι με την συμφεροντολογική ενεργειακή αγάπη που όλοι ξέρουμε, αλλά με την ανώτερη πνευματική έννοια της αγάπης, που δεν ζητάει κανένα αντάλλαγμα και που μπορεί να βιωθεί μόνο από κάποιον που έχει αναπτύξει το πνευματικό κομμάτι της ψυχής του.   Μας μίλησε φυσικά για την μετενσάρκωση και μή με ρωτήσετε που το λέει αυτο-ψάξτε να το βρείτε- στην οποία μετενσάρκωση πίστευαν οι πρώτοι χριστιανοί, πριν αυτή δολίος εξαφανιστεί σε κάποιες από αυτές τις περίεργες οικουμενικές συνόδους γιατί δεν συνέφερε το μαγαζί. Μας τόνισε ότι η πραγματική πνευματική φύση του ανθρώπου είναι αρσενικοθήλυκη και πως ο διαχωρισμός σε άντρα και γυναίκα είναι ένας εσκεμμένος διαχωρισμός που έγινε από τους άρχοντες αυτού του κόσμου, προκειμένου να απομειζούν ενεργειακά την κάθε φυλακισμένη ψυχή που σε όλο το χωροχρονικό συνεχές   θα ενσαρκώνεται άλλες φορές σαν άντρας και άλλες σαν γυναίκα. 

Τέλος σαν πραγματικός σωτήρας μας έδειξε τον τρόπο διαφυγής από το σύμπαν φυλακή. Και ο τρόπος διαφυγής είναι Αυτός ο Ίδιος. Με την σταυρική Του θυσία πλήρωσε τα ενεργειακά λύτ

Πολλές φορές ακούμε στην εποχή μας για σωτήρες. Σωτήρες που ήρθαν που θα έρθουν που βρίσκονται ήδη εδώ για να μας σώσουν. Σωτήρες άνθρωποι πολιτικάντηδες, φιλόσοφοι επιστήμονες θρησκευτικοί ηγέτες, αλλά και σωτήρες υπερβατικά όντα. Όλοι τους ταγμένοι και προορισμένοι-από ποιους ή από τί?- να αναλάβουν τα σκήπτρα της καθοδήγησης της ανθρωπότητας προς την απελευθέρωση και την εξέλιξη.               

Όμως υπάρχει στην ιστορία της ανθρωπότητας ο ΕΝΑΣ σωτήρας που το όνομά Του 2000 χρόνια τώρα απαξιώνεται εντέχνως και φθίνει στα μάτια των ανθρώπων. Και αυτός ο Ενας δεν είναι άλλος από τον Χριστό!!!    Δεν θα σας κουράσω σε αυτό το άρθρο με θρησκόληπτες απόψεις και δακρύβρεχτα κηρύγματα. Άλλωστε είμαι από αυτούς που δεν πιστεύουν σε καμία θρησκεία και η εικόνα ταγών οποιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος, μου προκαλεί ναυτία!! Ούτε θα μπω σε αναλύσεις για την ιστορικότητα της ύπαρξης του προσώπου του Χριστού, που έχει αποδειχτεί πάμπολες φορές από πολλούς ιστορικούς ερευνητές. Το θέμα είναι να προσσεγίσουμε το τί πραγματικά έκανε ο Χριστός στην ολιγόχρονη παραμονή Του στη γη. 

Η ορθόδοξη παράδοση μας λέει ότι ο Χριστός ήρθε να φέρει στη γη την αγάπη και την παραμονή μας μέσα στο μάτριξ. Να ζούμε σαν ουδέτεροι παρατηρητές, σαν μαχητές χωρίς όμως συναίσθημα. Να αγαπάμε φυσικά τους άλλους, αλλά όχι με την συμφεροντολογική ενεργειακή αγάπη που όλοι ξέρουμε, αλλά με την ανώτερη πνευματική έννοια της αγάπης, που δεν ζητάει κανένα αντάλλαγμα και που μπορεί να βιωθεί μόνο από κάποιον που έχει αναπτύξει το πνευματικό κομμάτι της ψυχής του.   Μας μίλησε φυσικά για την μετενσάρκωση και μή με ρωτήσετε που το λέει αυτο-ψάξτε να το βρείτε- στην οποία μετενσάρκωση πίστευαν οι πρώτοι χριστιανοί, πριν αυτή δολίος εξαφανιστεί σε κάποιες από αυτές τις περίεργες οικουμενικές συνόδους γιατί δεν συνέφερε το μαγαζί. Μας τόνισε ότι η πραγματική πνευματική φύση του ανθρώπου είναι αρσενικοθήλυκη και πως ο διαχωρισμός σε άντρα και γυναίκα είναι ένας εσκεμμένος διαχωρισμός που έγινε από τους άρχοντες αυτού του κόσμου, προκειμένου να απομειζούν ενεργειακά την κάθε φειρήνη. Μπούρδες!!!! Ο Χριστός ήρθε να φέρει τον πόλεμο ανάμεσα στις τάξεις των ανθρώπων. Έναν πόλεμο όμως όχι όπως οι γνωστοί πολέμοι που όλοι γνωρίζουμε, άλλα έναν πόλεμο απέναντι στην φθαρτή υλική ψεύτικη πραγματικότητα τούτου του σύμπαντος που νομίζουμε ότι ζούμε. Ήρθε να αφυπνίσει μέσα μας το πνευματικό κομμάτι της ψυχής μας, το οποίο είναι η ίδια ουσία με Εκείνον που σαν καθαρό πνεύμα ενσαρκώθηκε σε ένα βιορομπότ. Μας δίδαξε ότι οποιοδήποτε δέσιμο με αυτό το πολυδιάστατο μάτριξ θα καταστρέψει την ψυχή μας, καλώντας μας έτσι σε μάχη απέναντι σε οποιαδήποτε κατάσταση ή οποιοδήποτε πρόσωπο απειλεί να φθίρει την ψυχή μας, ακόμα και αν αυτό το πρόσωπο είναι το παιδί μας ο γονιός μας ή ο σύντροφός μας!!! Μας κατέδιξε ότι Αυτός δεν είναι ο άρχοντας αυτού το κόσμου και πως ο άρχοντας αυτού του κόσμου είναι ο μόνος που έχει ήδη κριθεί και κατακριθεί, διότι Εκείνος δεν ήρθε να κρίνει ΚΑΝΕΝΑΝ παρά  μόνο να σώσει όποιον το επιθυμεί.      Μας είπε ότι αμαρτία δεν υπάρχει και ότι η αμαρτία είναι απλά η φυσική κατάληξη της φθαρτής υλικής-ενεργειακής φύσης  στην οποία έχει φυλακιστεί ο άνθρωπος.  Όλα αυτά τα απλά λόγια όμως έγιναν με τα χρόνια αντικείμενο αναλύσεων επί αναλύσεων από τα ιερατεία που προσπαθούσαν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι η υλική μας υπόσταση είναι κατασκευασμένη από τον Θεό και ότι πρέπει να μεριμνάμε γιαυτήν, και ότι η αμαρτία σαν δαμόκλοιος σπάθη κρέμεται πάνω από τον λαιμό μας και περιμένει την φοβερή και τρομερή ώρα της κρίσεως, όπου Εκείνος θα μας πάρει το κεφάλι!!!    

Μας ανέλυσε το πως πρέπει να διαβιούμε στην σύντομη

ρα στον άρχοντα του μάτριξ, για την κάθε ανθρώπινη ψυχή που θα θελήσει να κλείσει τον ενεργειακό κύκλο μενενσαρκώσεων και να εξέλθει από την φυλακή. Παράλληλα με την ανάστασή Του δημιούργησε ένα πνευματικό τούνελ ρήγμα σε όλες τις διαστάσεις του σύμπαντος, που οδηγεί την  ψυχή έξω από την πολυδιάσταση φυλακή, στον λεγόμενο Ετοιμασμένο Τόπο, μια διάσταση ανάμεσα στο μάτριξ και τους πραγματικούς υπερκόσμους του Φωτός, όπου η κάθε ψυχή θα καθαριστεί από το ενεργειακό-φθαρτό της κομμάτι. Έτσι λοιπόν όταν βρεθείτε μπροστά στην καρμική επιτροπή που θα αξιώνει το καρμικό ισοζύγιο των πεπραγμένων σας, έτοιμη να σας ρίξει σε μια νέα ενσάρκωση, εσείς επικαλεστείτε το Όνομα Του, γιατί τα λύτρα τα έχει πληρώσει ήδη Εκείνος για εσάς. Και τότε αυτόματα θα είστε ελεύθεροι!!!

Τα ιερά αρχέτυπα έχουν ξεκινήσει να επιστρέφουν στην πραγματική τους πατρίδα. Ο κλέφτης ξέρει ότι του απομένει λίγος χρόνος ακόμα και θα κάνει τα πάντα να τον εκμεταλλευτεί. Ας προσέχουμε λοιπόν ποιους  επιλέγουμε για σωτήρες μας και ας αναζητήσουμε την αλήθεια που είναι η μόνη που θα μας ελευθερώσει!!

 

ΓΡΑΦΗ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 


ΥΓ.Γ.Τσουκαλάς όποιος διαβάσει όπως πρέπει το κείμενο κερδίσε - εδώ ο γραφών γελά χαιρέκα,